Tsm Smartstoring AB

TSM Smartstoring AB började 1986 som en traditionell mekanisk verkstad men idag ser det annorlunda ut. Kraven på lagersystem har ökat, leveranser enligt ”just-in-time” gör att lagersystem och plockprocesser representerar en viktig del av ett företags lönsamhet. Vi följer med i framkanten på utvecklingen och genom att konstruera och verifiera våra produkter med de senaste CAD-verktygen har vi tagit ledningen med våra innovativa och smarta lagerlösningar.

En del har vi kvar av det gamla. Vi tillverkar fortfarande de mesta produkterna i vår egen fabrik och använder svenskt kvalitetsstål. Vi gillar att göra robusta produkter som håller länge.

Vår produktutveckling är fortfarande kundrelaterad. Innovativa lösningar som är utvecklade för specifika kundkrav läggs ständigt till vårt standardsortiment och specialanpassningar fortsätter att vara en stor del av vår verksamhet

Vi har ett omfattande produktsortiment för att hålla ditt lager och produktion modernt och effektivt. Med tillbehör och specialanpassningar har vi en unik möjlighet att erbjuda de produkter som passar just din verksamhet.

Kom ihåg - om lösningen du efterfrågar inte finns i vårt sortiment, kontakta oss så gör vi vårt bästa för att hitta en lösning.

Tsm Smartstoring AB

Töllås 433
473 91 Henån

Tel: 030-480 90 80

HemsidaLegoproduktion: Ja

Serieproduktion: Ja

Företagets placering

  • Orust