SJB – Sven Johansson Bygg AB har idag drygt 40 medarbetare med kontor och förråd i Dals-Ed, Bengtsfors och Åmål. De flesta uppdragen utför vi i Dalsland och norra Bohuslän, men vi levererar även våra byggelement till olika projekt i Sverige och Norge.

Våra kunder är kommunala och privata fastighetsbolag, offentlig sektor, försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Våra uppdrag varierar från kontorsombyggnader, försäkringsskador, underhåll åt industrier och ROT-arbeten till större husprojekt och totalentreprenader.

Med vår långa erfarenhet har vi kunskapen och organisationen att erbjuda pålitliga helhetslösningar med rätt kvalitet efter kundens önskemål.

Våra medarbetare är vår styrka med ett brett yrkeskunnande inom flera områden. På SJB förenas ny byggteknik med gedigen hantverkstradition.

Hos oss finns de styrkor som ett större företag har och de positiva egenskaper ett mindre lokalt bolag besitter. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre och ständigt hitta lösningar som är ekonomiskt och tekniskt fördelaktiga för våra kunder.

Sven Johansson Bygg AB

Industrigatan 9
668 32 Ed

Tel: 0534-611 95

HemsidaLegoproduktion: Nej

Serieproduktion: Nej